Tehtnica in računalnik v enem


TEHTNICA IN RAČUNALNIK V ENEM - 14.11.2014

Tehtnica radwag indikator z zaslonom na dotik

Združitev tehtnice in računalnika v indikator z zaslonom na dotik. Tehtnica Radwag PUE in HY serija indikatorjev je popolnoma avtonomna rešitev za etiketiranje, vodenje zaloge, nadzor nad pakiranjem in povezava v PGC sistem.

Oba indikatorja sta namenjena uporabi v industriji in omogočata priklop od dveh do štirih neodvisnih tehtnic na indikator.

PUE 7 indikator (levo) in HY (desno) odlikuje 5.7" barvni grafični zaslon na dotik in membranska tipkovnica. Indikator omogoča priklop čitalca črtnih kod, termo tiskalnika za etikete ali papir, čitalec za RFID kartice, miško in tipkovnico. OPovezava z zunanjim svetom je mogoča preko priključkov: 2xUSB, 1xEthernet, 2xRS232 (4 vhodi + 4 izhodi).

Osnovni nabor programske opreme omogoča da tehtnica:

  • tiska etikete,
  • šteje kose,
  • dozira,
  • določa gostoto,
  • odstotne sestave...

Industrijska tehtnica z zaslonom na dotik ima vgrajeno interno bazo izdelkov, tež, Tare tež, EAN kod, referenčnih tež., različnih pakiranj, sestav PGC...

Vse meritve se shranjujejo v Alibi spomin, ki omogoča obdelavo in izvoz podatkov na računalniku. S pomočjo Alibi spomina lahko sledeimo pakiranju produktov, vodimo zalogo, določimo skupno število, tip, težo produktov v skladišču. Tehtnica omogoča tudi identifikacijo produkta s pomočjo čitalca črtnih kod in tisk ustrezne etikete glede na število produktov, datum pakiranja, datum veljavnosti in ostalih podatkov ki se prilagodijo zahtevam stranke.

Z dodatno programsko opremo vam tehtnica nudi vodenje skladiščenja materiala po teži od prevzema in vpisa v sistem do odpreme.

PGC sistem kontrole je namenjen proizvodnjim podjetjem. PGC omogoča natančno vodenje pakiranja izdelkov v embalažo in centralni nadzorni sistem preko Etherneta, tako lahko z enim samim računalnikom nadziramo pakiranje na več deset različnih tehtnicah. Ob zaključku pakiranja lahko tehtnica natisne etiketa s točnim popisom vsebine, kosovnico, EAN kodo in datumom. Vsako zaključeno pakiranje se shrani tudi v bazo do katere je mogoče dostopati preko Etherneta.

Če tudi vaše podjetje potrebuje napredne rešitve s pomočjo tehtnice nas kontaktirajte.