Pošiljenje in vračilo

NAROČILO, NAČIN DOSTAVE, DOBAVNI ROKI

Naročila sprejemamo preko spletne trgovine, e-maila info[afna]tehtnice.net ali preko telefona 041-819-607 in 01-7297-234

Blago je dostavljeno preko GLS Slovenija / DHL  ali Pošte Sloveija.
 
Strošek dostave znaša 3,61 EUR (DDV vključen) in ni vezan na količino ali težo naročenega blaga, razen pri tehtnicah proizvajalca KERN, kjer se stošek dostave določi glede na težo izbrane tehtnice.

Na sedežu si lahko ogledate del prodajnega programa. Prosimo vas da se za ogled / osebni prevzem v pisarni dogovorite predhodno po telefonu ali e-pošti.

Izdelek je na zalogi: Naročila za izdelke oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu ali po e-pošti.

Izdelka ni na zalogi: V tem primeru stranko kontaktiramo po telefonu ali e-pošti in se dogovorimo za nov rok dobave. Ponudnik si pridržuje pravico odstopa od pogodbe zaradi nezmožnosti dobave izdelka.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE (naročila)
Politika reklamacij in vračila blaga se obravnava po veljavnem zakonu. V primerih, da kupec s kupljenim izdelkom ni zadovoljen, ima pravico vrniti izdelek. Kupec mora svojo odločitev pisno sporočiti podjetju v roku 15 (petnajstih) dni.

Vrnjeni izdelki morajo biti fizično nepoškodovani, priložena pa mora biti kopija računa. V primeru, da so poškodbe nastale kot posledica malomarnosti kupca, reklamacije ne upoštevamo.

Kupnino za vrnjene izdelke, v roku 15 dni nakažemo na vaš transakcijski račun oz. vam po dogovoru priznamo dobropis.

V primeru nepredvidene spremembe cen določenega izdelka ali nezmožnosti dobave, si ponudnik pridržuje pravico odstopa od pogodbe.OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije, ki jih najdete na spletni strani Tehtnice.net in njenih podstraneh, so informativne narave. S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne bodo krivi za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe te strani.

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in tehtničnih napak na spletni strani.

JEZIK

Spletna trgovina Tehtnice.net je na voljo v slovenskem jeziku.

Nazaj