Splošni pogoji

CENE IN NAČIN PLAČILA

Vse cene so v evrih. Cene so končne in vsebujejo DDV. Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine. Plačilo se izvede po povzetju. Mogoče je tudi plačilo po predračunu, vkolikor nam to omenite med naročanjem, sicer velja plačilo po povzetju. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

GARANCIJA

Vsi izdelki v naši ponudbi imajo vsaj enoletno garancijo.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE (naročila)

Politika reklamacij in vračila blaga se obravnava po veljavnem zakonu. V primerih, da kupec s kupljenim izdelkom ni zadovoljen, ima pravico vrniti izdelek. Kupec mora svojo odločitev pisno sporočiti podjetju v roku 15 (petnajstih) dni.

Vrnjeni izdelki morajo biti fizično nepoškodovani, priložena pa mora biti kopija računa. V primeru, da so poškodbe nastale kot posledica malomarnosti kupca, reklamacije ne upoštevamo.

Kupnino za vrnjene izdelke, v roku 15 dni nakažemo na vaš transakcijski račun oz. vam po dogovoru priznamo dobropis.

V primeru nepredvidene spremembe cen določenega izdelka ali nezmožnosti dobave, si ponudnik pridržuje pravico odstopa od pogodbe.

POSTOPEK NAROČANJA

1.) V spletni trgovini izberite izdelek, ki ga želite kupiti. Kliknite na gumb 'Dodaj v košarico'.

2.) V košarici lahko spremenite količino željenega izdelka.

3.) Kliknite gumb 'Na blagajno'.

4.) Če ste že kupovali v naši spletni trgovini se prijavite s pomočjo emaila in gesla (pritisnite gumb prijava), če kupujete prvič vpišite zahtevane podatke za novega uporabnika (pritisnite gumb pošlji).

5.) Kliknite gumb 'Na blagajno' in izberite način dostave ter naslov za dostavo pritisnite gumb 'Nadaljuj'.

6.) Izberite način plačila, preberite pogoje nakupa, če se z njimi strinjate jih odkljukajte in pritisnite gumb 'Nadaljuj'.

7.) Preverite vaše naročilo in popravite morebitne napake. Za oddajo naročila kliknite gumb 'Potrdite naročilo'. S tem je vaše naročilo oddano.

8.) Na email naslov, ki ste ga navedli med naročanjem, boste prejeli potrdilo o naročilu. Zaradi morebitnih zlorab si pridržujemo pravico, da naročilo v določenih primerih pred pošiljanjem preverimo preko telefona ali e-pošti.

Preberite si še:

Pogosta vprašanja

Pogoji dostave in vračila

Izjava o varstvu osebnih podatkov in Pravni poduk

Več podatkov o podjetju

Nazaj