Zasebnost

Varovanje zasebnosti - osebnih podatkov

Zagotavljamo vam, da bomo vse podatke, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, varovali v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov ter jih nikoli na kakršenkoli način posredovali tretjim osebam ali jih kako drugače zlorabili.

Pravni poduk - Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani tehtnice.neti, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja , ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, ki jih najdete na spletni strani Tehtnice.net in njenih podstraneh, so informativne narave. S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne bodo krivi za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe te strani. Pridružujemo si pravico do slovničnih in vsebinskih napak.
Nazaj